Menu

Consulting: loopbaanadvies en werkdetachering


Over ons

Consulting: loopbaanadvies en werkdetachering

Op zoek naar werk maar weet je niet bij wie je moet aankloppen? Ooit zat ik ook in hetzelfde schuitje. Daarom heb ik deze blog opgericht zodat je weet waar je aan kunt kloppen voor loopbaanadvies of werkdetacheringsmogelijkheden. In deze blog informeer ik je graag over de mogelijkeden en contacten die je kunt aanwenden in je zoektocht naar een baan. Met een beetje geluk vind je als werknemer zo snel een leuke en vaste baan. Of je vindt als werkgever wel dat ene detacheringsbureau dat het kaf van het koren kan gescheiden en zo jou van een geschikte kandidaat voor jouw organisatie kan voorzien.

Recente artikelen

Een carrière in de bouw: vacature calculator
31 oktober 2017

Een baan in de bouw vinden is vaak erg lastig. Het

Agrarische administratie
22 februari 2017

Waar moet een agrarische administratie aan voldoen

Tags

Een carrière in de bouw: vacature calculator

Een baan in de bouw vinden is vaak erg lastig. Het ligt net aan het seizoen, de economie en de vraag naar personeel. Werken als calculator in de bouw is nog een stapje specifieker. Het is prachtig werk, maar een baan vinden is een complexe taak. Een vacature calculator is een specifieke zoekopdracht, maar als je weet waar je moet zoeken - bijv bij Centerpoint Advies - kan het een stuk eenvoudiger worden. Hier vind je een overzicht aan manieren hoe je een vacature voor calculator het best kunt vinden.

Binnen jouw kringen

Waarschijnlijk heb je al wel wat werkervaring in de bouw of referenties dankzij stages. De beste manier om een baan in de bouw te vinden is via-via binnen de bouwkring. Laat ex-collega's weten dat je beschikbaar bent en wie weet rolt er op deze manier wel een klus voor je binnen. Wanneer een bouwbedrijf waar je gewerkt hebt opeens veel klussen binnenkrijgt en weet dat jij beschikbaar bent, dan kan dat snel tot iets uitlopen. Laat iedereen weten dat je op zoek bent en op deze manier kun je vanuit onverwachte hoek een nieuwe baan aangeboden krijgen.

Bouwvacaturesites

Natuurlijk is het van groot belang om vacaturesites in de gaten te houden. Zeker de grote en algemene vacaturesites zoals Indeed zijn de moeite waard. Maar om specifieker te zoeken zijn bouwvacaturesites de plek waar je moet wezen. Hier vind je allerlei vacatures speciaal gericht op de bouw. Sites zoals www.komindebouw.nl en www.bouwvacaturesites.nl zijn twee grote bouwvacaturessites die vol staan met vacatures voor de bouw. Je kunt instellen dat wanneer er een nieuwe vacature met jouw zoekwoord wordt geplaatst, je dan per email op de hoogte gehouden wordt. Stel in dat wanneer er iets met 'vacature calculator' geplaatst wordt, dat je dan geseind wordt.

Uitzendbureau voor de bouw

Wil je meer hulp bij het vinden van een baan als calculator, bezoek dan een uitzendbureau. Er bestaan uitzendbureaus die zich specialiseren in werken in de bouw. Je wordt op deze manier persoonlijke geholpen bij het vinden van een baan. Ook krijg je feedback wanneer een sollicitatie op niks uitloopt en hulp bij het opstellen van een CV. Wanneer het al een lange tijd niet lukt om werk te vinden als calculator is het zeker de moeite waard om geholpen te worden door een uitzendbureau. Werk vinden als calculator in de bouw kan lastig zijn, maar zeker niet onmogelijk. Weet waar je moet zoeken en zorg dat mensen weten dat je op zoek bent. Via-via is vaak de beste en snelste manier om aan een baan in de bouw te komen.